top of page
17929643900640122.webp

RainPharm Shopping Days 2023

Ja hoor, het is bijna zo ver. Het feest kan beginnen! De RainPharma Spring Shopping Days 2023 en dat betekent dat je jouw favoriete RainPharma producten kunt shoppen met een fantastische kortingen. Het evenement is 21 maart om 10.00 tot 20.00. Of je nu liever in de winkel of online via onze webshop shopt, het kan allemaal tijdens deze actie! Vanaf 21 maart middernacht wordt de korting ook toegepast via mijn webshop  met de code "RainPharma" en dat tot 21.00

Wat mag je verwachten tijdens de Shopping event?

Wel een hele hoop :-).Je krijgt 21% directe korting op alle producten, behalve op de family packs van supplementen. Dit betekent dat je nu de kans krijgt om jal ouw favoriete producten te shoppen met mega voordeel.

Tijdens de Shopping Day zijn er niet alleen mega kortingen, maar ook virtuele bloemen te verdienen. Voor elke aankoopschijf van 50 euro na korting aan deelnemende producten, ontvang je een mooie (virtuele) bloem. En er is nog meer? Bloemen verzamelen tijdens het event voor de mandje geproduceerd door vrouwen van het project van Tales By Solid!

RainPharma is een tof bedrijf dat graag ook andere mensen helpt in andere landen. Daarom werken ze dit jaar samen met Tales By Solid, een organisatie die zich inzet om vrouwen in onderontwikkelde landen aan werk te helpen. Het project in Kenya dat ze steunen, wordt door RainPharma ondersteund. Dus 2 super deals 21% en een goed doel.

17975504882043857.webp

Wat meer uitleg over de mandjes.
Er zijn vier verschillende maten manden en elke mand kan omruilen voor een bepaald aantal bloemen. Super simpel, kijk naar de foto en je weet precies hoeveel bloemen je nodig hebt voor je favoriete mand. Dus, start met shoppen en verzamel zo veel mogelijk bloemen voor jouw perfecte Mandje!

17964278486508495_edited.jpg
  • 50 euro na korting (1 bloem) ? Dan ontvang jij de mand van 9 cm diameter.

  • 150 euro na korting (2 bloemen) ? Dan ontvang jij de mand van 13 cm diameter.

  • 250 euro na korting (5 bloemen)? Dan ontvang jij de mand van 18 cm diameter.

  • 350 euro na korting (7 bloemen)? Dan ontvang jij de mand van 28 cm diameter.

Van de kleine mandjes mag je er maar maximum één scoren. De manden zijn zo populair, dat de manden snel op kunnen zijn. Dus wees snel en breng zo snel mogelijk je lijstje binnen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de verrukkelijke deals tijdens deze Spring Shopping Days!

Hoe jouw verlanglijst doorgeven?

Wel het is zo simpel!

Heb jij van alles gezien dat je wil aankopen aan 21% directe korting? Stuur dan gerust je verlanglijst door naar goedele@beautymaster.be of naar 0495/360656.

Stuur mij een opsomming of een printscreen van je gevulde winkelwagen met al jouw favoriete producten.

Bezorg jij ons je verlanglijst voor 14 maart, dan ontvang je nog een extra geschenk van 21 euro!

Kijk zeker eens op mijn webshop en bezorg mij je verlanglijst dus voor 14 maart.

Ik sta ook klaar om je te helpen op donderdag 2 maart bij het vervullen van al jouw lijstje!

 

Kom dus zeker langs op 21 maart en vier met mij mee. 

bottom of page