top of page

Crystal Clear Crystal Clear, is de gelaatsbehandeling voor vele sterren.

Wat is Crystal Clear?

Microdermabrasie Crystal Clear microdermabrasie is een behandeling waarbij micro-kristallen op de huid geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. Deze behandeling is geschikt voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Deze methode wordt ook gebruikt in centra voor ex-brandwondenpatiënten om de huid terug te herstellen en hun terug wat meer zelfvertrouwen te geven. Het is dus meer dan een gewone gelaatsverzorging.

De behandeling van de sterren.

Crystal Clear microdermabrasie staat wereldwijd bekend als the celebrities' favourite treatment. Crystal Clear microdermabrasie is al snel één van de meest besproken gelaatsbehandelingen geworden, vooral omdat het een veilige en gecontroleerde methode is om de huid uit te vlakken en de buitenste huidlagen af te schrapen. Crystal Clear is een blijver, al jaren lang één van de meest betrouwbare gelaatsbehandelingen.

 

Wanneer gaan we Crystal Clear gebruiken?

Het is een uitzonderlijke en progessieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen (zwarte puntjes), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur.

 

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up wordt het handstuk van de Crystal Clear machine op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden en hun schurende eigenschappen, verwijderen de kristallen voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen. Gebruikte kristallen en de afgeschraapte huiddeeltjes worden weggezogen door een vacuüm-zuiger. Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe: er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie (bloedtoevoer). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie (huidverjonging). Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen.

 

Hoe vaak kom je voor een behandeling?

Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Uiteraard vraagt een meer problematische huid meerdere opeenvolgende behandelingen. Het absolute minimum aantal opeenvolgende behandelingen bedraagt vijf, met een frequentie van één per week. Tien behandelingen is een meer realistische schatting. Voor personen met diepe rimpels of acnéletsels kunnen echter soms twintig tot dertig behandelingen nodig zijn. Na de behandelingskuur moet je de behandeling eenmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.Maar: ook een eenmalige behandeling is aangewezen, als een goede dieptereiniging van de huid. Iedereen ziet er frisser, gladder en jonger uit na 1 behandeling.

 

Wat moet ik thuis doen om de resultaten te bevorderen?

Crystal Clear is een huidverberteringssysteem. Het stopt niet enkel uit losse behandelingen. Maar het is van groot belang dat je tussen de behandelingen door gebruik maakt van de vier Crystal Clear basisproducten voor thuisgebruik en naverzorging. Hierdoor verbeter je de resultaten en heb je minder behandelingen in totaal nodig.

 

Behandelingen: Crystal Clear MDA gelaat Abonnement: 5+1 gratis

bottom of page